UPDATE 

Începând de miercuri, 30 mai, biletele pot fi achiziționate de la casieriile stadionului din Ploiești, în limita disponibilității lor, conform următorului program:

• 30 mai – 4 iunie, orele 12:00 – 19:00

• 5 iunie, orele 12:00 – 20:30

Biletele pentru acest joc sunt disponibile și online, pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Prețul variază între 10 RON (peluze) și 30 RON (tribune).

Prețuri:

Peluza 1    10 RON
Peluza 2    10 RON
Tribuna 1   30 RON
Tribuna 2   30 RON
VIP            200 RON

Copiii au acces pe baza biletelor gratuite

La meciul România – Finlanda, accesul copiilor cu vârsta sub 14 ani se va face gratuit pe baza biletelor cu valoare zero care pot fi procurate odată cu realizarea comenzii online sau de la casieria stadionului, în limita locurilor disponibile pe arenă.

Fiecare persoană poate achiziționa maximum 4 bilete, iar acestea vor fi nominale, fiind inscripționate cu numele, data și locul nașterii ale titularului. În cazul modificării titularului sau corectării unor date inscripționate pe bilete, acestea pot fi preschimbate la casieria stadionului „Ilie Oană”, pe 5 iunie, între orele 12:00 – 20:30.

Pe lângă opțiunea livrării (6 lei în București, 9 lei în țară), care se va face începând cu data de 17 mai, suporterii au la dispoziție și varianta print-at-home, prin care își pot imprima singuri biletele, fără costuri suplimentare. IMPORTANT! În cazul achiziționării mai multor e-ticket-uri, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepționate pe adresa de e-mail.