De vineri, 23 martie a.c. (ora 11.00), până duminică, 20 mai (ora 18.00), se va derula procesul de vânzare a biletelor de intrare pentru suporterii români la jocul amical Elveția – România, programat în ziua de 30 mai a.c., ora 20.15 (21.15 – ora României), pe “Swissporarena” din Luzern.

Achiziționarea biletelor va putea fi realizată exclusiv online, doar pe site-ul specializat www.biletefotbalonline.ro

Federației Române de Fotbal i-au fost repartizate 845 de bilete, care vor putea fi cumpărate atât de fanii tricolorilor din țară, cât și celor din afara granițelor țării.

Românii din țară vor achita, pentru un bilet, 150 de lei, cărora li se vor adăuga taxele de procesare și de expediție prin curier rapid.

Românii din străinătate vor plăti, pentru un bilet, 40 CHF (sau echivalentul acestora în Euro), plus taxele de procesare. În condițiile în care costul de curierat rapid în afara României este unul ridicat, apropiindu-se de valoarea biletului, acești conaționali din Diaspora vor putea ridica biletele de la casa de bilete a stadionului special deschisă pentru suporterii noștri, conform unui program care va fi comunicat în timp util. Ridicarea biletelor nu va putea fi realizată decât în baza documentului care va atesta efectuarea plății biletului/biletelor.

Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături până acum și celor care ne vor susține la meciurile amicale și la cele oficiale, din cadrul proximei campanii de calificare la Cupa Mondială FIFA 2014.

Alte amănunte, referitoare la programul echipei naționale în cadrul cantonamentului din Elveția și Austria (27 mai – 6 iunie a.c.) și la procesul de acreditare a ziariștilor, vor fi comunicate în cursul lunii aprilie a.c.

FOTO: Niculae Profir