Duminică, 29 mai, de la ora locală 19:30 (20:30 ora României), reprezentativa României o întâlnește pe cea a Ucrainei în a doua partidă de pregătire disputată în Italia.

Meciul se va disputa la Torino, pe stadionul Olimpic, acolo de unde suporterii români își pot achiziționa bilete sâmbătă și în ziua meciului.

Casieria principală a arenei care va găzdui amicalul România – Ucraina va fi deschisă sâmbătă, între orele 10:00 – 18:00, și duminică, de la ora 10:00 până la startul jocului. Celelalte casierii ale stadionului Olimpic vor avea program doar pe 29 mai, de la ora 16:30 până la fluierul de start.

Fanii care doresc să-și achiziționeze bilete de la stadion trebuie să aibă la ei un document de identitate, necesar apoi și în momentul accesului la meci.

Naționala României ajunge la Torino sâmbătă, acolo unde, începând cu ora 18:00, va susține și antrenamentul oficial dinaintea partidei cu Ucraina.

Primele 15 minute ale ședinței de pregătire vor fi deschise reprezentanților presei. De asemenea, sâmbătă, de la ora 17:30, antrenorii Viorel Moldovan și Daniel Isăilă, împreună cu componenți ai echipei naționale, vor susține o conferință de presă la stadionul din Torino.