Naționala României va disputa primul meci pe noul stadion din Ghencea, luni, pe 11 octombrie, de la ora 21:45, în fața Armeniei, în preliminariile Cupei Mondiale – Qatar 2022.

Biletele care costă 30 RON la peluze și 70 RON la tribune pot fi achiziționate de pe site-urile bilete.frf.ro si bilete.ro.

În situația în care vor rămâne bilete disponibile în urma vânzării online, tichetele vor putea fi achiziționate și în zilele dinaintea meciului, la casieriile Stadionului Ghencea, conform următorului program:

  • 10 octombrie 2021: 12:00 – 20:00
  • 11 octombrie 2021: 12:00 – 21:45

Conform hotărârii nr. 76 din 30.09.2021 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, la meci pot participa, până la 50% din capacitatea stadionului, doar persoanele vaccinate împotriva SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și persoanele care se află în perioada cuprinsă între zilele 15 și 180 ulterior confirmării infectării COVID-19.

În incinta stadionului purtarea măștii de protecție și distanțarea socială vor fi obligatorii.

Accesul pe stadion se va face astfel:

Adulți

Cu prezentarea documentelor:

  • Actul de identitate.
  • Biletul la meci valabil.
  • Dovada vaccinării sau trecerii prin boală pentru cetățenii UE prin intermediul certificatului digital al UE privind COVID care va fi scanat prin aplicația mobilă de verificare.

Copii

Până la vârsta de 12 ani, copiii sunt scutiți de vaccinare și pot accesa stadionul având un bilet valabil de meci, însoțiți de un adult.

Peste vârsta de 12 ani, accesul va fi permis doar cu prezentarea documentelor:

  • Actul de identitate (în cazul celor peste 14 ani).
  • Biletul la meci valabil (însă doar însoțit de un adult).
  • Dovada vaccinării sau trecerii prin boală pentru cetățenii UE prin intermediul certificatului digital al UE privind COVID care va fi scanat prin aplicația mobilă de verificare.

Verificarea documentelor și scanarea certificatului digital COVID vor fi realizate la porțile stadionului. Persoanelor care nu respectă legislația în vigoare nu le va fi permis accesul la meci.

* Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil.