Azi, mâine și poimâine (deci, în zilele de 7, 8 și 9 septembrie), la casele de bilete ale Arenei Naționale din București (cele din Bulevardele Basarabia și Pierre de Coubertin, precum și din strada Maior Ion Coravu), vor putea fi cumpărate bilete de intrare la jocul România – Turcia, programat în ziua de 10 septembrie a.c., de la ora 21.00, pe Arena Națională, în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale FIFA 2014.

Casele de bilete vor fi deschise, zilnic, între orele 11.00-19.00, la vânzare aflându-se bilete la toate categoriile de prețuri (20 lei, 40 lei, 80 lei, 160 lei, 400 lei, 600 lei și 800 lei).

Mulțumind încă o dată suporterilor care i-au încurajat admirabil pe tricolori la meciul de aseară, cu Ungaria, îi așteptăm în număr și mai mare marți, la partida care ar putea marca pasul decisiv spre play-off-ul de calificare la turneul final din Brazilia.

În ceea ce privește articolele din presă, conform cărora pe biletele de intrare nu este trecută ora de începere a meciurilor cu Ungaria și Turcia, "gafa uluitoare a FRF" are o explicație cât se poate de simplă: în condițiile în care vânzarea pachetelor de bilete a început cu un an în urmă, ele au fost tipărite, pentru a fi livrate, în luna iunie a.c. Or, orele de start ale celor două întâlniri au fost fixate, conform regulamentului FIFA, cu o lună înaintea partidelor, adică la începutul lunii august a.c.

FOTO: NICULAE PROFIR