Informăm pe această cale suporterii echipei noastre naționale, din România și din alte țări, că biletele de intrare la jocul Andorra – România (Estadio Comunal  din Andorra La Vella, 11 octombrie a.c., de la ora 20.30 – adică 21.30, ora României, în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale FIFA 2014) vor putea fi achiziționate DOAR în Andorra, pe 10 și 11 octombrie a.c., în condițiile de mai jos.

La dispoziția FRF se află, ținând cont și de capacitatea redusă a stadionului-gazdă, un mic număr de bilete, 200 având prețuri de 15 euro și, respectiv, 150 bilete  de 25 de Euro, acestea urmând să fie vândute conform principiului “primul venit, primul servit”.

Așteptăm în cel mai scurt timp, nu mai târziu de 4 octombrie a.c., COMENZILE FERME de bilete pentru grupuri de minim 4 persoane, la următoarele adrese de e-mail: paul.zaharia@frf.ro și sanduvoinea50@yahoo.com

După confirmarea comenzii, rugăm câte un reprezentant al fiecărui grup să se prezinte, având asupra sa un document de identitate, în zilele menționate mai sus, la “Andorra Parkhotel” (în ambele zile, între orele 10.00-16.00), pentru a achita și a primi biletele de intrare, persoana de contact fiind domnul Alexandru Voinea.

Cu regretul de rigoare, în momentul în care cota de bilete, ce ne-a fost alocată, va fi epuizată, nu vom putea onora alte eventuale solicitări.

Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare și, fiindu-vă recunoscători pentru că sunteți fani ai tricolorilor, vă așteptăm să ne fiți alături și cu ocazia acestui penultim pas spre play-off-ul de calificare la turneul final al Cupei Mondiale FIFA 2014.