Biletele de intrare pentru suporterii români la meciul Turcia – România, programat pe stadionul "Sukru Saracoglu" (Fenerbahce) din Istanbul în ziua de 12 octombrie a.c., de la ora 20.30 (aceeași oră ca a României), în cadrul grupei D, zona Europa, a preliminariilor Cupei Mondiale FIFA 2014, se vor putea achiziționa exclusiv de la Casa Fotbalului (sediul FRF).

Biroul (Parter, camera 8) va fi deschis începând de joi, 27 septembrie a.c., în fiecare zi lucrătoare, până vineri, 5 octombrie a.c. În zilele de luni, marți, miercuri și joi, programul de vânzare a biletelor va cuprinde intervalul orar 10.00-16.00, iar vinerea între 10.00 și 14.00.

Prețul unui bilet este de 10 Euro, plata urmând a fi făcută exclusiv în Euro. Persoanele care vor cumpăra bilete vor trebui să aibă asupra lor Cartea/Buletinul de Identitate, iar în cazul delegaților firmelor, și delegația/împuternicirea.

Totodată, în perioada 20 septembrie – 5 octombrie a.c. (ora 17.00), se va derula și procesul de acreditare (presă și foto) la meciul mai sus-amintit, precum și la jocul România – Olanda (16 octombrie a.c., ora 21.00, pe Arena Națională din București). Pentru întâlnirea Turcia – România, se vor efectua solicitări NOMINALE, iar pentru cea de la București, solicitări NUMERICE, toate la adresa: paul.zaharia@frf.ro

După această dată, cu regretele de rigoare, nu vor mai fi luate în considerație alte eventuale solicitări.

Precizăm că naționala noastră va decola spre Istanbul, la bordul unei curse charter, pe 10 octombrie a.c., la ora 17.30, urmând să revină la București pe 13 octombrie a.c., în jurul orei 13.30. Cazarea la Istanbul a fost stabilită la hotelul "Marriott Asia", rugămintea fiind ca reprezentanții mass-media, care se vor acredita la meciul din Turcia, să nu se cazeze în același hotel cu naționala.

Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare.

FOTO: NICULAE PROFIR

IMPORTANT: Cetățenii români pot călători în Turcia DOAR CU PAȘAPORTUL, NU CARTEA DE IDENTITATE!