La recomandarea UEFA, pentru a proteja suprafața de joc, ședințele de pregătire dinaintea partidei România – Muntenegru, programată duminică, la Cluj-Napoca, au fost mutate de pe Cluj Arena pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”.

Programul activităților de presă de sâmbătă, 3 septembrie, ziua premergătoare jocului, este următorul:

Stadion ”Dr. Constantin Rădulescu”
17:20 – conferință de presă a lui Christoph Daum, urmată de conferința unui jucător
18:00 – antrenament oficial al României deschis presei primele 15 minute
18:45 – conferință de presă a selecționerului Muntenegrului
19:15 – antrenament oficial al Muntenegrului deschis presei primele 15 minute

În urma acestor modificări, acreditările de presă vor fi remise sâmbătă, 3 septembrie, între orele 16:00 – 19:30, la Media Working Area, stadion ”Dr. Constantin Rădulescu”, și duminică, 4 septembrie, între orele 12:00 – 14:00, de la Recepția Cluj Arena.

Nu vor mai fi remise, sub nicio formă, acreditări după această ultimă oră, chiar dacă este vorba despre unități media din alte localități decât Cluj-Napoca.
Fotoreporterii vor primi vestele doar în schimbul legitimației foto, vizată pe anul în curs, urmând să fie înmânate doar persoanelor acreditate. Nu vor fi acceptate alte acte de identitate, nici alt tip de derogări.
Acreditările vor putea fi ridicate doar de persoanele acreditate, în baza unui act de identitate, în niciun caz prin reprezentanți. În cazul instituțiilor media care au mai multe persoane acreditate, toate acreditările vor putea fi ridicate de o singură persoană, cu condiția ca aceasta să fie acreditată.

 LISTA ACREDITĂRILOR LA MECIUL ROMÂNIA – MUNTENEGRU – MASA PRESEI

LISTA ACREDITĂRILOR LA MECIUL ROMÂNIA – MUNTENEGRU – FOTO