Echipa națională s-a reunit astăzi, la Mogoșoaia, pentru a pregăti meciurile cu Irlanda de Nord (14 noiembrie, ora 21:45, preliminarii EURO 2016) și Danemarca (18 noiembrie, ora 20:30, amical). 
 
”Sper ca Inter să vadă că ne interesăm de Pușcaș și să îi dea o șansă și la prima echipă”
 
La conferința de presă organizată la Centrul de Fotbal Mogoșoaia au participat selecționerul Anghel Iordănescu și jucătorii Claudiu Keșeru, Ovidiu Hoban și debutantul George Pușcaș.
 
”N-am să fac schimbări mari pentru acest prim joc. Schimbările ar urma să vină în viitor. Voi folosi același sistem, 4-2-3-1, dar îmi doresc ca echipa să joace ofensiv. Pe lângă siguranța maximă din apărare, îmi doresc să ajungem mai des la poarta adversă”, a declarat Anghel Iordănescu.
 
Selecționerul a adăugat: ”Meciul cu Irlanda de Nord este unul extrem de important, i-am studiat pe adversari, au câțiva jucători determinanți. Este o echipă care poate specula orice moment, periculoasă pe contraatac și la fazele fixe”.
 
”Orice jucător care evoluează constant la echipa de club și care nu joacă la echipa națională e dezamăgit. Așa e normal să fie! Voi da totul la antrenamente pentru a-l convinge pe domnul Iordănescu să mă aleagă” (Claudiu Keșeru)
 
”Ne dorim să pregătim bine meciul și să câștigăm la debutul noului staff. Abordăm orice meci la victorie, nu mă gândesc la egal” (Ovidiu Hoban)
 
”Orice jucător își dorește să reprezinte echipa țării lui. Sper să mă adaptez repede în grup. La club, sper să ajung cât mai repede să evoluez la prima echipă a lui Inter” (George Pușcaș)