Florin Andone a înscris duminică, în etapa a 33-a a ligii secunde din Spania, al 17-lea său gol al sezonului, în 28 de partide. Cel mai bun din cariera internaționalului care luni a împlinit 23 de ani!

Atacantul român de la Cordoba este al doilea în clasamentul golgeterilor din Segunda División după ce a marcat contra Albacete. Andone și-a adus echipa în avantaj, 2-1, în minutul 64, dar două goluri ale oaspeților marcate în minutele 81 și 90+3 le-au adus acestora cele 3 puncte.

”Mă simt bine, încrezător, împlinit”, spune internaționalul român chiar în ziua în care împlinește 23 de ani. ”Dedic mult timp fotbalului, muncesc mult și asta a contat în acest sezon, cel mai bun din cariera mea. Sunt foarte mulțumit de încrederea pe care mi-o acordă antrenorul la echipa de club, mă bucur că sunt chemat la acțiunile echipei naționale. Acest lucru mă face să lupt zi de zi pentru a fi mereu la cel mai înalt nivel”, a spus Andone pe frf.ro.

”Pentru mine e o zi normală. Am avut noroc că nu m-am accidentat în acest sezon și îmi doresc să fiu sănătos în continuare”, a mai spus sărbătoritul zilei.