Aşa cum a fost stabilit şi anunţat iniţial, meciul amical dintre echipele naţionale "A" ale României şi Italiei se va disputa la data de 17 noiembrie a.c., de la ora 20.30 (21.30 – ora României), pe "Woerthersee Arena" din Klagenfurt.

Reprezentativa noastră va pleca spre Austria, la bordul unei curse charter, luni, 15 noiembrie a.c., la ora 11.00, de pe aeroportul "Henri Coandă", urmând să revină în ţară imediat după joc (decolare de la Klagenfurt: ora 23.45, adică 0.45 – ora României; aterizare după aproape două ore).

Delegaţia României va fi cazată la hotelul "Werzer's" am Portschach, urmând să efectueze două antrenamente. În ziua de 15 noiembrie a.c., de la ora 19.00 (20.00 – ora României), pe un teren învecinat stadionului de joc, iar pe 16 noiembrie a.c., de la ora 18.00 (19.00 – ora României), pe "Woerthersee Arena". Programul de presă va fi anunţat în momentul în care vom comunica lotul ce se va deplasa la Klagenfurt, la finele săptămânii viitoare. Adresăm rugămintea ziariştilor care s-au acreditat, sau se vor acredita, la acest joc să nu se cazeze la hotelul care va găzdui echipa României.

În ceea ce priveşte acreditările de presă şi foto, ele vor fi solicitate prin intermediul următoarei adrese de Internet:

www.sportfive-accreditation.com

Rugăm reprezentanţii mass-media, care se vor acredita la acest meci, să ne înştiinţeze de urgenţă cu privire la demersul efectuat la obişnuita adresă de e-mail: paul.zaharia@frf.ro

Referitor la biletele de intrare, ele vor putea fi achiziţionate EXCLUSIV ONLINE, organizatorii partidei punând la dispoziţie două site-uri:

www.oeticket.com şi www.eventim.com

Suporterilor români le-a fost pus la dispoziţie sectorul Nord, preţurile fiind următoarele:

Preţ normal – 18 Euro

Studenţi şi pensionari – 11 Euro

Copii având vârste între 6 şi 14 ani – 4 Euro

Vă mulţumim pentru înţelegere şi colaborare.