În perioada 1-5 martie, suporterii echipei naționale au votat în aplicația Fan Arena by FRF tricolorul lunii februarie, pe baza evoluțiilor de la echipele de club. Au fost nominalizați 6 fotbaliști, iată clasamentul final, cu Adrian Mazilu, tânărul jucător al Farului, câștigător al trofeului:

1. Adrian Mazilu 25,8% (10 puncte*)
2. Radu Drăgușin 24,9% (6 puncte)
3. Ionuț Radu 23,4% (3 puncte)
4. Denis Alibec 16,1%
5. Andrei Ivan 8,2%
6. Louis Munteanu 1,6%

* puncte contabilizate în clasamentul ”tricolorul anului”

Cu cele 3 goluri importante marcate în Liga 1 în februarie, Adrian Mazilu, 17 ani, component al naționalelor de juniori ale României și, în noiembrie, convocat la lotul U21, a primit cele mai multe voturi din partea fanilor naționalei. Luna trecută, trofeul i-a revenit lui Răzvan Marin, mijlocașul lui Empoli, în Serie A.

Avem un câștigător și în rândul suporterilor care au votat tricolorul lunii februarie. În urma tragerii la sorți de luni, 6 martie, Darius Belegan a fost desemnat câștigător al premiului de etapă (trening de prezentare, tricou de prezentare, jachetă de antrenament, șapcă și eșarfă, în valoare de 1.000 RON). Câștigătorul urmează să fie contactat pentru a afla cum poate intra în posesia premiului.


Descarcă Fan Arena by FRF din App Store (iOS) sau Google Play (Android), creează-ți cont cu adresa de e-mail (sau folosește un cont FRF.tv deja existent ca să te loghezi) și intră în Peluza Tricoloră! Dacă ai deja aplicația mobilă Fan Arena by FRF în telefon, asigură-te că ai actualizat cu ultima versiune din App Store / Google Play.

Votează tricolorul lunii, ghicește scorul la meciurile echipelor naționale și, la final de 2023, alege golul anului! De fiecare dată punctezi în clasamentul final ”Suporterii anului”. MARELE PREMIU va fi o experiență unică la un meci din deplasare alături de Echipa Națională!

Ce mai poți câștiga:

  • Lunar, un pachet format dintr-un trening de prezentare, tricou de prezentare, jachetă de antrenament, șapcă și eșarfă;
  • Un tricou de joc după fiecare meci al naționalelor;
  • La final de an, pe lângă marele premiu, un kit de suporter, tricouri de joc, mingi, bilete la meciurile României.