Echipa noastră națională, care se pregătește pentru meciul amical contra naționalei Trinidad&Tobago (marți, 4 iunie a.c., ora 20.45, pe Arena Națională din București), va disputa mâine, 1 iunie a.c., de la ora 11.30, la Centrul Tehnic Național al FRF de la Mogoșoaia, un joc-școală, deschis presei, contra echipei Metaloglobus.

După încheierea partidei, nu vor putea fi realizate interviuri.

Următoarea conferință de presă, cu unul sau cu doi dintre jucătorii prezenți la Mogoșoaia, este programată duminică, 2 iunie a.c., în jurul orei 14.30, bineînțeles tot la Mogoșoaia, antrenamentul din dimineața zilei respective fiind închis.

Componenții echipei naționale a statului Trinidad&Tobago vor sosi pe aeroportul Henri Coandă, cu o cursă de linie British Airways, de la Londra, mâine, 1 iunie a.c., la ora 23.15. Primul antrenament, deschis, va avea loc duminică, 2 iunie a.c., de la ora 18.00, la Centrul Tehnic Național al FRF de la Buftea, existând posibilitatea de a realiza interviuri cu jucătorii oaspeți după încheierea ședinței de pregătire.

Antrenamentul oficial, de asemenea deschis presei, va începe, pe 3 iunie a.c., tot la ora 18.00, urmând să se desfășoare, în funcție de starea vremii, fie pe stadionul Dinamo, fie pe Arena Națională. Luni dimineață vom anunța locația, cert fiind faptul că, la ora 17.15, selecționerul Hutson Charles și căpitanul echipei, Densil Theobald, vor susține o conferință de presă la stadionul unde va avea loc antrenamentul.