Mâine, 5 septembrie a.c., este programată activitatea de presă din preziua jocului România – Franța, programat în ziua de 6 septembrie a.c., de la ora 21.30, pe National Arena din București.

Naționala României se va pregăti la Mogoșoaia, ultimele 10 minute ale antrenamentului fiind deschise presei, începând din jurul orei 12.30. La ora 13.00, în sala de protocol a stadionului din incinta Centrului este programată conferința de presă a selecționerului Victor Pițurcă, urmat de doi jucători.

Reprezentativa Franței va ateriza pe aeroportul Henri Coandă mâine, la ora 12.15, urmând să se cazeze la hotelul Pullman din București. În sala de conferințe de presă a Național Arena (acces prin intrarea specială mass-media de lângă tribuna oficială) este prevăzută, la ora 17.00, conferința de presă a selecționerului Franței, Laurent Blanc, însoțit de un jucător. Antrenamentul oficial al oaspeților noștri va începe la ora 18.00 și va fi deschis presei în primele 15 minute, jurnaliștii, fotoreporterii și cameramanii urmând să se poziționeze la Tribuna a II-a.

Marți, 6 septembrie a.c., la ora 12.30, va avea loc inaugurarea oficială a Complexului Sportiv al FRF de la Buftea, alături de președintele FRF, domnul Mircea Sandu, de prim-ministrul României, domnul Emil Boc, de Primarul General al Capitalei, domnul Sorin Oprescu, și de Primarul orașului Buftea, domnul Ion Stoica, urmând să fie prezenți doi oaspeți de seamă de peste hotare, domnii Joseph S. Blatter (președintele FIFA) și Frantisek Laurinec (membru al Comitetului Executiv al UEFA). Accesul presei în incinta Complexului se va face la ora 12.00, ceremonia încheindu-se cu o conferință de presă.