Așa cum se știe, după succesul din Estonia, echipa noastră națională va disputa marți, 11 septembrie a.c., de la ora 20.30, pe Arena Națională din București, cel de-al doilea joc din cadrul grupei D a preliminariilor Cupei Mondiale FIFA 2014, zona Europa, contra Andorrei.

Iată, mai jos, activitatea de presă a celor două naționale mâine, 10 septembrie a.c.

ROMÂNIA se va antrena la Centrul de Fotbal al FRF de la Mogoșoaia, ultimele 15 minute ale antrenamentului fiind deschise presei. Accesul va fi permis în jurul orei 13.00-13.15. După încheierea ședinței de pregătire, în sala de protocol a stadionului din incinta bazei, selecționerul Victor Pițurcă va susține o conferință de presă, fiind urmat de un jucător. Apoi, vor fi remise acreditările (presă și foto) pentru această partidă, repartizarea acreditărilor putând fi accesată aici.

ANDORRA are programat antrenamentul oficial, de la ora 20.30, pe stadionul Dinamo. La ora 20.00, în sala de lângă vestiare, va avea loc conferința de presă oficială a selecționerului Koldo Alvarez de Eulate. Primele 15 minute ale antrenamentului vor fi deschise presei.

Jocul va fi condus de o brigadă din Muntenegru, alcătuită din Pavle Radovanovic (arbitru), Dragan Vujovic (arbitru asistent 1), Veselin Radunovic (arbitru asistent 2) și Jovan Kaludjerovic (al patrulea oficial).

În calitate de Comisar FIFA a fost delegat Steen Michael Dahrup (Danemarca), observator de arbitri urmând să fie Vladimir Petrov (Ucraina).

FOTO: NICULAE PROFIR