În perioada 15 – 26 septembrie s-a desfășurat procesul de acreditare la partida dintre România și Kazahstan, care va avea loc pe 5 octombrie, ora 21:45, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploiești, din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018.

Lista jurnaliștilor acreditați pentru meciul de la Ploiești este disponibilă mai jos:

 ACREDITĂRI MASA PRESEI | ACREDITĂRI FOTO

Remiterea acreditărilor și vestelor foto se va realiza după următorul program:

Miercuri, 4 octombrie

Între orele 9:00 – 9:45 – la Mogoșoaia (cu ocazia activităților de presă ale echipei naționale a României)

Între orele 17:30-18:30 – la stadionul "Ilie Oană" (cu ocazia activităților de presă ale echipei naționale a Kazahstanului)

Joi, 5 octombrie 

Între orele 15:00-16:00 – la stadionul "Ilie Oană"

Acreditările și vestele foto se vor ridica DOAR PERSONAL, în baza legitimației de serviciu, vizată pe anul în curs. Un jurnalist/fotoreporter va putea ridica și acreditarea/acreditările colegului/colegilor DIN ACEEAȘI REDACȚIE.

Restituirea vestelor foto, care vor fi înmânate DOAR în schimbul legitimației de presă vizată pe anul în curs A FIECĂRUI SOLICITANT, se va face începand cu 30 de minute după încheierea meciului de pe stadionul "Ilie Oană".

UPDATE | Jucătorii disponibili pentru interviurile exclusive sunt următorii: Costel Pantilimon, Iasmin Latovlevici, Florin Andone, Dragoș Grigore, Bogdan Stancu, Gheorghe Grozav, Sergiu Hanca, Alexandru Băluță, Alexandru Ioniță, Cristian Ganea, Nicușor Bancu. 

Instituțiile media vor putea opta pentru maximum 2 jucători, solicitările urmând a fi centralizate în ordine cronologică. Termenul limită pentru trimiterea solicitărilor pe adresa de e-mail comunicare@frf.ro este duminică, 1 octombrie, ora 12:00. 

Începând cu ora 18:00, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia va avea loc primul antrenament al echipei naționale a României cu noul selecționer, Cosmin Contra, deschis în totalitate publicului.

Tricolorii pregătesc jocurile cu Kazahstan ( 5 octombrie, ora 21:45, stadionul ”Ilie Oană”, Ploiești) și Danemarca (8 octombrie, ora 19:00, stadionul Parken, Copenhaga), ultimele din preliminariile Campionatului Mondial – Rusia 2018.

Accesul la antrenament se face pe baza biletelor GRATUITE care pot fi descărcate și printate de pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro sau pot fi ridicate personal de la intrarea în Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, în limita locurilor disponibile, între orele 17:30-18:00, perioadă în care se va realiza și accesul publicului. La finalul antrenamentului, spectatorii pot participa la o sesiune de autografe și fotografii cu jucătorii naționalei.

Rugăm spectatorii care vor fi prezenți la antrenament să aibă la ei și un act de identitate.

Programul media din săptămâna meciului România – Kazahstan este următorul:

Duminică, 1 octombrie, CNF Mogoșoaia
► ora 18:00 – antrenament deschis în totalitate presei și fanilor
► ora 19:00 – interviuri exclusive

Lista jucătorilor disponibili pentru această sesiune de interviuri va fi publicată în momentul definitivării lotului de către selecționerul Cosmin Contra. Instituțiile media vor putea opta pentru maximum 2 jucători, solicitările urmând a fi centralizate în ordine cronologică de la momentul anunțării lotului final. Orice alte cereri anterioare acestui moment nu vor fi luate în considerare.

Miercuri, 4 octombrie, CNF Mogoșoaia
► ora 9:45 – conferință de presă Cosmin Contra plus un jucător al echipei naționale
► ora 10:30 – antrenament oficial România deschis presei în primele 15 minute

Miercuri, 4 octombrie, la stadionul "Ilie Oană"
► ora 18:30 – conferință de presă Kazahstan
► ora 19:00 – antrenament oficial Kazahstan deschis presei în primele 15 minute