Reprezentativa României se reunește pe 7 noiembrie la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia pentru a pregăti meciul cu Polonia din preliminariile Campionatului Mondial, partidă care se va desfășura pe 11 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională.

Programul media din săptămâna meciului România – Polonia este următorul:

Luni, 7 noiembrie (Mogoșoaia)
► 17:00 – antrenament deschis integral
► 18:30 – sesiune de autografe și poze
► 19:00 – interviuri exclusive cu jucătorii echipei naționale

Rugăm instituțiile media să trimită la adresa de e-mail comunicare@frf.ro, până pe 4 noiembrie, ora 10:00, numele jucătorilor pe care doresc să îi intervieveze în cadrul acestei sesiuni, precum și datele jurnaliștilor care vor participa la antrenamentul deschis. Opțiunile pentru interviuri pot viza jucătorii componenți ai lotului cu mențiunile că fiecare instituție media poate solicita maximum doi jucători, iar jucătorii desemnați să participe la conferințele de presă programate în săptămâna partidei România – Polonia și cei care vor participa la acțiunile sponsorilor nu vor fi disponibili și pentru sesiunea de interviuri exclusive. Dacă unul sau mai mulți jucători desemnați de instituțiile media se vor regăsi pe lista tricolorilor care vor participa la celelalte activități de presă, aceștia vor putea fi înlocuiți.

Miercuri, 9 noiembrie (Mogoșoaia)
► 10:00 – antrenament deschis presei primele 15 minute
► 12:15 – conferință de presă a unui jucător, urmată de conferința selecționerului Christoph Daum

Joi, 10 noiembrie
► 15:00 – conferință de presă Polonia – Hotel Radisson Blu București
► 17:45 – antrenament oficial Polonia deschis presei primele 15 minute – Arena Națională
► 18:25 – conferință de presă România – Arena Națională
► 19:00 – antrenament oficial România deschis presei primele 15 minute – Arena Națională

După meciul cu Polonia, care va avea loc pe 11 noiembrie, ora 21:45, pe Arena Națională, tricolorii vor rămâne în cantonament pentru partida de pregătire cu Rusia, programată pe 15 noiembrie. Echipa națională va pleca la Groznîi pe 14 noiembrie, urmând să se întoarcă la București după meci.