Așa cum am anunțat, publicăm azi, 31 august a.c., repartizarea acreditărilor de presă pentru jocul România – Franța, programat în ziua de 6 septembrie a.c., de la ora 21.30, pe Național Arena din București, în cadrul preliminariilor EURO 2012.

Acreditările și vestele pentru fotoreporteri vor putea fi ridicate doar în ziua de 5 septembrie a.c., cu ocazia antrenamentelor oficiale ale celor două echipe și a conferințelor de presă ale selecționerilor acestora, toate organizate la Național Arena.

Posturile de televiziune nedeținătoare de drepturi nu vor avea dreptul să intre cu camerele de luat vederi în incinta stadionului înaintea meciului, în timpul desfășurării sale și după încheierea acestuia, ele urmând să beneficieze de câte o acreditare la masa presei pentru un reporter, celelalte persoane (reporteri și cameramani) urmând să aibă acces doar după meci, la conferințele de presă și la zona mixtă.

De altfel, exceptând posturile de televiziune deținătoare de drepturi, nicio altă persoană (jurnaliști și spectatori) nu va avea acces în incinta arenei cu camere de luat vederi.

Ora 11.00: antrenamentul României (primele 15 minute deschise presei), urmat de conferința de presă a selecționerului Victor Pițurcă și de zonă mixtă cu jucătorii

Ora 17.00: conferința de presă a selecționerului Franței, Laurent Blanc, însoțit de un jucător

Ora 18.00: antrenamentul Franței (primele 15 minute deschise presei)

Programul complet al zilei de 6 septembrie a.c., care va include și inaugurarea oficială a Complexului FRF de la Buftea (încheiată cu o conferință de presă a președinților FIFA, Joseph S. Blatter, și FRF, Mircea Sandu), va fi comunicat pe site-ul nostru oficial duminică, 4 septembrie a.c.

Pentru a accesa repartizarea acreditărilor de presă, apăsați aici