După centralizarea solicitărilor de acreditare primite până la termenul-limită stabilit și anunțat, precum și după primirea cererilor de acreditare din partea deținătorilor de drepturi TV din România, Argentina și alte teritorii (Brazilia, SUA, Emiratele Arabe Unite), publicăm repartizarea acreditărilor (presă și foto) pentru jocul amical România – Argentina, programat, după cum se știe, miercuri, 5 martie a.c., de la ora 21.00, pe Arena Națională din București.

Veți sesiza repartizarea numerică a unităților mass-media pe locuri cu pupitru și pe locuri fără pupitru, această împărțire fiind valabilă, desigur, doar pentru coloana "tribuna presei". În cazul televiziunilor nedeținătoare de drepturi, am împărțit numărul acreditărilor acordate la 2, astfel încât, ca o sugestie, reporterii să ia loc pe scaunele cu pupitru, iar cameramanii pe cele fără pupitru.

În atare condiții, ale unei cereri foarte mari, vă rugăm să respectați repartizarea pe locuri, pe care o veți găsi, ca de obicei, la capătul fiecărui rând, demers menit să vă înlesnească munca și să contribuie la păstrarea ordinii.

În cazul că unul sau altul dintre deținătorii de drepturi TV (alte teritorii) va decide în ultimul moment să nu deplaseze vreun comentator la București, primele poziții de pe lista unităților mass-media pe locuri fără pupitru vor fi avansate pe lista locurilor cu pupitru.

Pentru a accesa lista acreditărilor, apăsați aici

Acreditările vor fi remise după cum urmează:

1. Posturile de televiziune și de radio deținătoare și nedeținătoare de drepturi: DOAR MARȚI, 4 MARTIE A.C., după încheierea conferinței de presă a selecționerului Victor Pițurcă și a unui jucător, de la Centrul Tehnic Național al FRF de la Mogoșoaia. Estimăm că această conferință va începe în jurul orei 13.30, după încheierea antrenamentului închis. Confirmarea acestei ore și specificarea modalității de acces vor fi realizate luni seară, 3 martie a.c., când va avea loc, tot la Mogoșoaia, singurul antrenament deschis, programat în jurul orei 18.00.

2. Presa scrisă, inclusiv agențiile de presă și fotoreporterii independenți: DOAR MARȚI 4 MARTIE A.C., după încheierea conferinței de presă a selecționerului Argentinei, Alejandro Sabella, prevăzută să înceapă, la Arena Națională, la ora 18.00, acesteia urmându-i, la ora 18.30, antrenamentul închis.

3. În cazul unităților mass-media din Provincie, care se vor deplasa la București în ziua meciului, acreditările și vestele foto vor putea fi ridicate, de la Casa Fotbalului, etajul 2, camera 8, DOAR MIERCURI, 5 MARTIE A.C., între orele 16.00-18.00.

Reamintim că vestele foto vor putea fi ridicate NUMAI în schimbul legitimației DE SERVICIU vizată pe anul în curs, nefiind acceptat un alt document de identitate. Vestele vor fi returnate, după încheierea meciului, în zona mixtă.

Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare!

FOTO: NICULAE PROFIR