Federația Română de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru partida România – Lituania, programată pe 17 noiembrie, ora 21:45, pe stadionul “Ilie Oană”, din Ploiești. Partida va fi transmisă în direct pe Pro TV.

Instituțiile media care doresc să se acrediteze la acest meci trebuie să trimită solicitările nominale la adresa de e-mail paul.zaharia@frf.ro. De asemenea, este necesar și numărul legitimației de jurnalist. Având în vedere că meciul se va disputa fără spectatori, Federația Română de Fotbal este obligată, conform regulamentului, să trimită lista jurnaliștilor acreditați la UEFA, iar accesul în stadion se va face după controlul identității. Solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile.

De asemenea, FRF anunță startul procesului de acreditare pentru partida Muntenegru – România, programată pe 20 noiembrie, la Podgorica. Ora de start a meciului este 21:45 și va fi transmis în direct pe Pro TV.

Instituțiile media care doresc să se acrediteze la acest meci trebuie să trimită solicitările nominale la adresa de e-mail paul.zaharia@frf.ro.

Procesul de acreditare se va încheia pe data de 9 noiembrie, ora 12:00, iar solicitările sosite după termenul menționat nu vor fi luate în calcul.

Lista finală a tuturor persoanelor acreditate pentru aceaste partide va fi anunțată tot pe 9 noiembrie, pe site-ul www.frf.ro. Detalii despre remiterea acreditărilor vor fi anunțate tot prin intermediul site-ului Federației Române de Fotbal.