De azi, 18 februarie a.c., până în ziua de 11 martie a.c., ora 12.00, se va derula procesul de acreditare (presă și foto) pentru jocurile Ungaria – România  (22 martie a.c., pe stadionul Puskas Ferenc din Budapesta) și Olanda – România (26 martie a.c., Amsterdam ArenA), ambele având drept oră de start 20.30 (21.30 – ora României), programate în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale FIFA 2014.

Adresăm rugămintea tuturor unităților mass-media interesate să respecte cu strictețe acest termen-limită și să trimită solicitările NOMINALE exclusiv prin e-mail, la următoarea adresă: paul.zaharia@frf.ro

Echipa noastră națională se va deplasa la Budapesta, la bordul unei curse charter, pe 20 martie a.c., decolarea de pe aeroportul Henri Coandă fiind prevăzută la ora 17.30. În capitala Ungariei, delegația României va fi cazată la hotelul Sofitel Chain Bridge.

Decolarea de la Budapesta spre Amsterdam a fost stabilită pentru ziua de 24 martie a.c., la ora 17.00, iar cazarea în orașul batav la hotelul Marriott.

Cursa charter Amsterdam – București va decola de pe aeroportul Schiphol la ora 11.00, a doua zi după meci, adică pe 27 martie a.c.

Toate orele menționate mai sus sunt orele locale.

Îi rugăm pe jurnaliștii, fotoreporterii și cameramanii care se vor acredita la cele două partide să nu se cazeze în hotelurile evocate, mulțumindu-vă pentru înțelegere și colaborare.

FOTO: Niculae Profir