Imediat după încheierea sezonului competiţional 2009-2010, echipa naţională a României are programate trei meciuri amicale.

În ziua de 27 mai a.c., la ora 17.00, reprezentativa noastră va pleca în Ucraina, unde va disputa un joc-test contra naţionalei ţării gazdă, acesta fiind programat în ziua de 29 mai a.c. la Lviv, ora de start urmând să fie anunţată la începutul lunii mai a.c.

A doua zi dimineaţă, pe 30 mai a.c., tricolorii se vor deplasa la Villach (Austria) – aproximativ 40 km de Klagenfurt, unde este prevăzut un stagiu de pregătire, în care sunt incluse şi meciurile amicale împotriva Macedoniei (2 iunie a.c., la Villach, de la ora 19.00, adică 20.00 – ora României) şi Hondurasului (5 iunie a.c., la St.Veit an der Glan, de la ora 19.30, adică 20.30 – ora României).

Imediat după ultima dintre aceste partide, delegaţia română se va întoarce la Bucureşti.

Deplasările internaţionale vor fi efectuate cu avioane charter, a căror capacitate nu va permite, din păcate, includerea reprezentanţilor mass-media pe tabelul de îmbarcare.

În atare condiţii, informăm cu regret că unităţile mass-media, care vor dori să acrediteze reprezentanţi la meciurile menţionate, vor trebui să-şi organizeze deplasarea individual.

În ceea ce priveşte acreditările de presă, ele vor fi făcute după cum urmează:

PENTRU JOCUL DIN UCRAINA – solicitări NOMINALE, prin e-mail, pe una dintre următoarele adrese: paul.zaharia@frf.ro sau paulzaharia@yahoo.de. Termen-limită: 10 mai a.c.

PENTRU MECIURILE DIN AUSTRIA – online, la următoarea adresă: www.sportfive-accreditation.com/events.html

Vă rugăm să trimiteţi, în vederea unei cât mai bune organizări a stagiului din Austria, un e-mail de notificare a efectuării demersului de acreditare online şi la cele două adrese de e-mail menţionate mai sus pentru acţiunea din Ucraina.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi colaborare.