Publicăm repartizarea acreditărilor de presă pentru jocul România – Belarus, programat în ziua de 7 octombrie a.c., de la ora 21.30, pe Național Arena din București, în cadrul grupei D a preliminariilor EURO 2012.

Pentru a accesa repartizarea menționată, apăsați aici

Acreditările și vestele pentru fotoreporteri vor putea fi ridicate cu ocazia activității de presă din ziua de 6 octombrie a.c., astfel:

Conferința de presă a selecționerului României, Victor Pițurcă, aceasta urmând să înceapă în jurul orei 12.45-13.00, la Centrul de Fotbal Mogoșoaia.

Conferința de presă a selecționerului Belarusului, Bernd Stange, programată la ora 18.30, la Național Arena. Oaspeții noștri, care vor sosi pe aeroportul Henri Coandă tot în preziua partidei, la ora 11.40, vor efectua antrenamentul oficial, pe terenul de joc, la ora 19.00, primele 15 minute fiind deschise presei.

Informăm, totodată, că, la casele de bilete ale Național Arena din străzile Maior Coravu și Pierre de Coubertin vor fi puse în vânzare, de mâine, 5 octombrie a.c., până în ziua meciului inclusiv, între orele 10.00-18.00, bilete cu preț, altele decât cele gratuite, oferite femeilor, copiilor cu vârste de până la 16 ani și pensionarilor, acestea din urmă putând fi găsite la casele de bilete ale arenei de pe Bulevardul Basarabiei.