După cum se ştie, stadionul "Ceahlăul" din Piatra Neamţ va găzdui, la data de 29 martie a.c., de la ora 20.45, jocul România – Luxemburg, contând pentru preliminariile EURO 2012.

În vederea acestui meci, procesul de acreditare (presă şi foto) se va derula de azi, 18 martie a.c., până joi, 24 martie a.c., ora 13.00. Aşteptăm solicitările dumneavoastră, NUMERICE, exclusiv prin e-mail, la următoarea adresă: paul.zaharia@frf.ro

Eventualele solicitări ulterioare nu vor mai putea fi, cu toate regretele de rigoare, onorate.

Acreditările vor fi remise DOAR ÎN ZIUA DE 28 MARTIE a.c., cu ocazia activităţii de presă a naţionalei Luxemburgului. Oaspeţii noştri vor sosi pe aeroportul din Bacău, la bordul unei curse charter, pe 27 martie a.c., la ora 20.00, deplasându-se, apoi, la Piatra Neamţ cu autocarul. A doua zi, pe 28 martie a.c., la ora 16.30, selecţionerul Luc Holtz va susţine conferinţa de presă oficială, într-una dintre sălile din incinta "Grand Hotel Ceahlăul", acolo unde va fi cazată delegaţia luxemburgheză.

Două ore mai târziu, naţionala Luxemburgului va efectua, pe stadionul "Ceahlăul", antrenamentul oficial, doar primele 15 minute fiind deschise presei.

În ceea ce ne priveşte, delegaţia României va sosi, pe aeroportul din Bacău, venind de la Sarajevo, tot cu o cursă charter, în ziua de 27 martie a.c., la ora 13.30, şi va fi cazată la hotelul "Helen" din Bacău. După un prim antrenament, în cursul aceleiaşi zile, la ora 18.00, pe stadionul Municipal din Bacău, selecţionerul Răzvan Lucescu şi, apoi, un jucător vor susţine conferinţa de presă oficială, începând de la ora 13.00, în incinta hotelului unde vor fi cazaţi tricolorii.

Pe 28 martie a.c., tot de la ora 18.00, şi tot pe stadionul Municipal din urbea lui Bacovia, este programat ultimul antrenament premergător jocului.

Ambele delegaţii vor decola de la Bacău, spre Bucureşti şi, respectiv, Luxembourg, în jurul orei 1.00, la puţine ore după încheierea meciului.