Echipa noastră națională va disputa în ziua de 7 septembrie a.c., de la ora 21.00 (ora locală și cea a României fiind identice), primul joc din cadrul campaniei de calificare la Cupa Mondială FIFA 2014.

Partida Estonia – România este programată pe "A. Le Coq Arena" din Tallinn și va fi precedată de o ceremonie ocazionată de Ziua FIFA Fair-Play.

Procesul de acreditare (presă și foto) va începe azi, 22 august a.c., și se va încheia luni, 27 august a.c., la ora 17.00, solicitările, NOMINALE, urmând să fie trimise doar prin e-mail, la următoarea adresă: paul.zaharia@frf.ro

Delegația noastră va decola spre capitala Estoniei, la bordul unei curse charter de pe aeroportul Henri Coandă, la ora 17.00 a zilei de 5 septembrie a.c., aterizarea fiind prevăzută la ora 19.40. Echipa se va caza la Swissotel din Tallinn, urmând să efectueze antrenamentul oficial, pe stadionul unde va avea loc meciul, a doua zi, pe 6 septembrie a.c., la ora 11.00, primele 15 minute fiind deschise presei. Decolarea spre București a fost programată pe 8 septembrie a.c., la ora 11.30, urmând a se ateriza la Otopeni după două ore și 40 de minute.

Adresăm unităților mass-media, care vor avea reprezentanți acreditați la jocul menționat, să nu se cazeze în același hotel cu echipa, mulțumindu-le pentru înțelegere și colaborare.

Programul de presă din cantonamentul de la Centrul de Fotbal al FRF de la Mogoșoaia, premergător plecării în Estonia, va fi anunțat spre sfârșitul săptămânii viitoare.

FOTO: CRISTIAN PREDA