Federaţia Română de Fotbal a lansat în premieră, azi, 11 septembrie 2012, gama de produse pentru copii (bebeluși) cu vârste cuprinse între 0 și 18 luni.

Gama de produse este compusa din body, costumaș, căciuliță și bavețică de culori galben și roșu. Toate produsele sunt din bumbac. Totodată, FRF  lansează promoția “Împreună învingem Olanda”, oferind două bilete la meciul România – Olanda, din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale FIFA 2014, programat la 16 octombrie 2012, pe Arena Națională din București, suporterului care va lansa cea mai interesantă comandă pe www.magazin.frf.roîn perioada 11.09.2012- 05.10.2012. Cea mai interesantă combinație de produse ale echipei naționale de fotbal a României va fi premiată în data de 6 octombrie 2012 cu două bilete la jocul mai sus amintit.

Suporterii sunt invitați să viziteze magazinul online, accesând direct site-ul www.magazin.frf.ro, utilizând site-ul oficial al FRF, www.frf.ro, secțiunea magazin online, sau prin rețelele de socializare Facebook și Twitter.