Luni 07.10.2013 a fost inaugurat magazinul oficial al FRF, „Football Showroom Café”.

Momentul festiv a fost oficiat de președintele Federației Române de Fotbal, domnul Mircea Sandu, printre invitați aflându-se staff-ul tehnic și componenții echipei naționale de tineret a României, președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, domnul Viorel Păunescu, domnii inginer Paul Enișor și Demostene Răducanu-diriginte de șantier, din partea constructorului edificiului, reprezentanți ai suporterilor echipelor din ligile 1 și a 2-a, jurnaliști.

Situate în incinta curții Casei Fotbalului, magazinul și cafeneaua vor reprezenta locul de întâlnire al susținătorilor echipelor naționale ale României și în același timp localul unde se vor comercializa, la prețuri atractive, materialele promoționale ale FRF.

Suporterii care vor vizita „Football Showroom Café”, vor putea achiziționa tricouri, șorturi, jambiere, șepci, geci matlasate, hanorace pentru adulți și copii, fulare, eșarfe, steaguri și mini-eșarfe auto, căni, insigne, pixuri, brelocuri, jobene, mingi Tango EURO 2012 și multe alte  sortimente la prețurile pe care le vor găsi accesând www.magazin.frf.ro

Cafeneaua este dotată cu trei monitoare pe care se derulează imagini din istoria echipei naționale a României, începând cu Campionatul Mondial din Uruguay, 1930, selecțiuni din parcursul internațional din perioadele de glorie ale echipelor de club românești, Steaua, Universitatea Craiova, Dinamo, precum și spotul de prezentare al Federației Române de Fotbal, sub sloganul „Pasiune pentru fotbal, respect pentru echipe”.

Decorul este simplu, dar are mici detalii care pot face suporterii echipei naționale să se simtă ca între idolii lor, fotbaliștii: pereții sunt tapetați cu fotografii din meciurile emblematice ale echipei naționale, iar fundalul sonor completează cu ritmuri ambientale spațiul luminos în care iubitorii fotbalului sunt bineveniți.

 

Programul magazinului este următorul:

–      Marți, Miercuri, Joi, Vineri: 10.00-20.00

–      Sâmbătă, Duminică: 09.00-14.00 (în zilele de meci se prelungește până la ora 20.00)

–      Luni: închis

Accesul spre „Football Showroom Café” se face din Bd. Basarabia, prin Str. Sg. Vasile Șerbănică sau din Bd. Chișinău, prin Str. Cernăuți.


Galerie Foto Magazin