În ultimul an, suporterii au fost alături de ”tricolori” nu doar pe stadioane, ci și din fața calculatoarelor, telefoanelor sau tabletelor. Pagina oficială de Facebook a Echipei Naționale a României a ajuns pe 13 mai 2015 la 50.000 de fani.
 
Noua platformă de comunicare cu fanii, creată în urmă cu un an, a găzduit și va găzdui în continuare toate știrile și noutățile din tabăra primei reprezentative și din cantonamentele și turneele naționalelor feminine, de juniori, de futsal, de fotbal pe plajă, filmulețe și rezumate de la meciuri, dar și concursuri atractive sau imagini de colecție din istoria naționalei.
 
Pragul atins de pagina de Facebook a ”tricolorilor” a fost remarcat și de unul dintre elevii antrenați la lot de Anghel Iordănescu. ”50.000 de fani ai naționalei numai aici, am reușit să umplem Arena Națională pe Facebook!”, a fost reacția lui Florin Gardoș, fundașul României și al lui Southampton. 
 
Federația Română de Fotbal și Echipa Națională a României le mulțumesc tuturor prietenilor de pe Facebook și le transmit că, prin intermediul rețelelor de socializare, le pregătesc suprize în perioada următoare. Fiți în continuare alături de ”tricolori” în drumul spre EURO 2016!