Pe 18 ianuarie, după prânz, s-a încheiat procesul de înscriere pe platforma EURO2016.COM pentru fanii celor 24 de reprezentative calificate la turneul din Franța care doresc să achiziționeze bilete la meciurile favoriților.
 
Forul european anunță că pentru cele 800.000 de tichete disponibile s-au înregistrat 3,5 milioane de solicitări, suporterii care vor beneficia de bilete urmând a fi stabiliți în urma tragerii la sorți.
 
Meciurile la care a existat cea mai mare solicitare de bilete sunt Germania – Polonia (16 iunie, Saint-Denis), Irlanda – Suedia (13 iunie, Saint-Denis), Portugalia – Austria (18 iunie, Paris), iar cei mai numeroși fani activi pe platforma de ticketing au fost cei ai Poloniei, Franței, Austriei, Irlandei și Elveției.
 
Până la 1 februarie, UEFA ține deschisă platforma pentru publicul larg care dorește să urmărească partidele de la turneul final în alte sectoare decât în cele rezervate galeriilor de suporteri. Pentru aceștia, forul de la Nyon a alocat bilete la categoriile 1 și 2, fiind disponibile, de asemenea, bilete pentru persoanele cu dizabilități.