Selecţionerul echipei noastre naţionale, Răzvan Lucescu, a decis în cursul serii zilei de azi, 7 august a.c., după încheierea jocurilor disputate ieri şi astăzi în cadrul etapei a 3-a a campionatului Ligii 1, numele celor 23 de jucători, convocaţi pentru meciul amical Turcia – România, programat pe stadionul "Sukru Saracoglu" din Istanbul miercuri, 11 august a.c., de la ora 21.15 (transmisie în direct: TVR1).

Jucătorii legitimaţi la cluburi din ţară se vor deplasa la Istanbul, împreună cu staff-ul tehnic, luni, 9 august a.c., la bordul unei curse de linie TAROM, ce va decola de pe aeroportul "Henri Coandă" la ora 8.35.

"Stranierii" vor sosi la Istanbul direct de la cluburile unde sunt legitimaţi şi vor face joncţiunea cu colegii lor la hotelul "Marriott Asia", urmând să efectueze primul antrenament, pe unul dintre terenurile centrului de pregătire al clubului Fenerbahce, în jurul orei 19.00, după ce, în prealabil, doi dintre jucătorii convocaţi vor susţine o conferinţă de presă la ora 13.00.

Marţi, 10 august a.c., la ora 12.45, selecţionerul Răzvan Lucescu va avea o întâlnire cu presa, urmată, la ora 13.10, de interviuri cu alţi doi jucători. Antrenamentul oficial se va desfăşura în jurul orei 18.30, tot în incinta centrului de pregătire al Fenerbahce, în condiţiile în care niciuna dintre echipe nu se va antrena pe stadionul-gazdă.

Revenirea în ţară a delegaţiei noastre e prevăzută joi, 12 august a.c., la ora 11.50, tot pe aeroportul "Henri Coandă" şi tot cu o cursă de linie TAROM.

Pentru accesarea listei celor 23 jucători, apăsaţi aici