22 de jucători au fost convocați de selecționerul echipei noastre naționale, Victor Pițurcă, pentru meciul amical România – Slovacia, programat miercuri, 14 august a.c., de la ora 21.00, pe Arena Națională din București.

Sunt așteptați la reunire, prevăzută să aibă loc mâine, 12 august a.c., la ora 12.00, la Centrul Tehnic Național al FRF de la Mogoșoaia, jucătorii cuprinși în tabelul ce poate fi accesat aici

Tot mâine, la ora 12.30, selecționerul Victor Pițurcă va susține o conferință de presă, în sala de protocol a stadionului din incinta Centrului. Presa va putea dialoga, apoi, cu unul sau cu doi dintre jucătorii convocați. Antrenamentul din aceeași seară, de la ora 18.00, va fi deschis presei. Marți, 13 august a.c., în jurul orei 13.30, jurnaliștii sunt invitați să participe, tot la Mogoșoaia, la o conferință de presă cu unul sau cu doi dintre jucătorii aflați în cantonament.

Acreditările (presă și foto) pentru acest meci vor fi remise marți, 13 august a.c., cu ocazia activității de presă a oaspeților noștri. Delegația slovacă va ateriza pe aeroportul Henri Coandă, la bordul unei curse charter, în ziua menționată, la ora 15.15. La ora 18.30, antrenorul principal, Jan Kozak, și căpitanul echipei, Martin Skrtel, vor susține o conferință de presă, urmată de antrenamentul oficial deschis presei, care va începe la ora 19.00, aceste activități având loc la Arena Națională.

Jocul de miercuri va fi arbitrat de o brigadă din Republica Irlanda, formată din Neil Doyle (arbitru), Wayne McDonnell (arbitru asistent 1) și Ciaran Delaney (arbitru asistent 2). Al patrulea oficial va fi românul Marius Avram.

Cu ocazia acestui meci, suporterii își vor putea achiziționa produse ale echipei naționale de la cele 14 punctele de vânzare ce vor fi deschise în incinta stadionului, precum si în perimetrul exterior al stadionului la intrarea de pe bulevardul Basarabia.

Vă așteptăm la meciul ce va fi jucat împotriva unui adversar redutabil pe plan european.