CS United Galați a reușit în aceste zile un transfer de marcă. Vicecampioana României l-a transferat pe internaționalul Bogdan Covaci, ultima oară la City’US Târgu Mureș. Covaci îl urmează astfel pe antrenorul Cosmin Gherman, care a semnat în această vară cu United Galați.

În vârstă de 28 de ani, Bogdan Covaci s-a numărat printre cei mai buni jucători ai fostei campioane a României din ultimii ani. Cu City’US Târgu Mureș, Covaci juca anul trecut în Elite Round-ul UEFA Futsal Cup, Liga campionilor la futsal.

Am venit cu gândul clar să câştigă campionatul cu United. În primul rând am ales această echipă pentru că eu consider că mi se potriveşte foarte mult ca şi caractere, iar în al doilea rând pentru că aici a venit şi antrenorul şi mentorul cu care am jucat şi lucrat aproape toată cariera. Deşi la început am fost puţin reticent, după prima zi m-am liniştit când am vazut ce grup frumos este la Galaţi, jucători de calitate şi un staff deosebit de la primul până la ultimul om. În final, sper să avem un an cât mai bun care să culmineze cu un primul titlu naţional pentru United”, a declarat Bogdan Covaci pentru site-ul oficial al echipei United Galați.