Echipa de futsal CS United Galați a anunțat în acest final de săptămână transferul internaționalului Dumitru Mimi Stoica, ultima oară la Informatica Timișoara.

Component al generației de aur a futsalului românesc, Mimi Stoica, 37 de ani, a fost căpitanul primei reprezentative la ultimele meciuri.

„Moș Crăciun a venit cu câteva zile mai devreme”, scrie site-ul oficial al gălățenilor, care precizează totodată că Mimi Stoica a semnat un contract valabil până în vara anului 2019.

„Dacă Moșul a venit cu un asemenea dar, căci vorbim despre cel mai selecționat jucător de futsal din România, el fiind și căpitanul reprezentativei care a învins recent vicecampioana europeană Spania, cu gol marcat chiar de către Mimi Stoica, înseamnă că am fost cuminți. În sensul că respectăm competiția și ne străduim să facem performanță. Ne bucurăm că Mimi Stoica a ales United Galați, având categoric obiectivul de a mai câștiga o dată titlul de campion național. Ne dorim o colaborare strălucită cu el și am convingerea că, și din vară, United Galați va fi prima opțiune pentru Mimi”, a spus, pentru site-ul oficial al grupării gălățene, Cristian Ștefu, directorul executiv al celor de la United Galați.

Articol de Adi Dobre