Foto: CS United Galati

Echipa CS United Galați va da piept sâmbătă, 20 februarie, de la ora 14.00 (ora României), în Kazakhstan, cu AFC Kairat Almatî, într-o partidă contând pentru optimile de finală ale UEFA Futsal Champions League!

Confruntarea va fi găzduită de „Nur-Aman Sport and Recreation Center” din Almatî și va fi arbitrată de tandemul rus Vladimir Kadikov – Ivan Șabanov.

Campioana României a plecat încă de miercuri spre Kazakhstan cu totul lotul valid. Jucătorii lui Florin Ignat, care au trecut cu bine testele Covid 19, sunt hotărâți să dea lovitura la Almatî.

„În primul rând ne bucurăm pentru că am ajuns printre cele mai bune 16 echipe din Europa și că în această fază, a optimilor de finală, ne vom măsura forțele cu un titan al futsalului, Kairat Almatî. Vrem să reprezentăm în continuare cu cinste în această competiție orașul Galați, România, futsalul românesc. Cred că este cel mai important meci din istoria clubului United Galați. Ce va fi? Nu știm! Știm totuși că ne vom juca șansa până la capăt și că vom da totul pe teren. Vrem, așa cum am mai spus, să ne bucurăm de futsal, iar la final să ne uităm unii la ceilalți și să nu ne putem reproșa ceva”, a spus Florin Ignat, antrenorul-jucător al echipei CS United Galați.

În drumul spre Almatî, CS United Galați a trecut de formațiile Ashdod Dolphins (e teren propriu, scor 1-0) și BTS Rekord Bielsko-Biała (în deplasare, scor 6-3).

Programul complet al optimilor de finală ale UEFA Futsal Champions League:

Aktobe – Slovenia Dobovec 1-2

19 februarie

Inter FS – Prodexim Kherson
Barcelona – ACCS Asnières Villeneuve 92

20 februarie

Kairat – United Galați
MNK Olmissum – MFK KPRF Moscova
Benfica – MVFC Berettyóújfalu
Gazprom-Ugra Yugorsk – FK Vytis Futsal
Sporting CP – Era-Pack Chrudim

Duelurile din optimile de finală ale celei mai importante competiții intercluburi din lumea futsalului se vor juca într-o singură manșă.  

ARTICOL DE ADI DOBRE