Conducerea grupării gălățene a apelat la serviciile unui antrenor străin, portughezul Vitor Hugo Costa Azevedo Rodrigues.

Născut pe 1 iulie 1980, Vitor Hugo nu e o pezență nouă în futsalul românesc. El a cucerit titlul de campion al României cu City’us Tg. Mureş, ca jucător. Portughezul a mai antrenat în Azerbaidjan, unde a și jucat, la Baku United, dar și în Emiratele Arabe Unite.

„A fost dorinţa mea să mă întorc în România, unde am petrecut momente frumoase şi am prieteni. Am avut această şansă, am vorbit cu domnul preşedinte şi am acceptat propunerea. Am venit aici ca să câştigăm campionatul", a declarat noul tehnician al vicecampioanei, aflată în acest moment pe locul 4 în clasamentul Ligii I.

Portughezul a fost prezent la meciul pe care echipa gălățeană l-a disputat în Cupa României, la Vicov. United Galați a trecut de Bukovina cu 10-3 (5-1), prin golurile semnate de Cireş – două, Varela – două, Laşcu, Boubătrân, Crişan, Tudose, Petică şi Covaci. Echipa a fost condusă la Vicov de antrenorul secund Alexandru Tănăsilă.