Sala Sporturilor “Dunărea” din Galaţi a găzduit, în week-end, a doua ediţie a Cupei Dunării – “Memorialul Nicolae Rainea” la futsal, competiţie internaţională ce a reunit la start formaţiile CS United Galaţi, CSM Politehnica Iaşi, Dunărea Călăraşi şi FC Grand Pro Varna (campioana Bulgariei şi participantă în UEFA Futsal Cup).

Turneul a fost câştigat de echipa gazdă, United Galaţi, care a învins în finala mare formaţia Dunărea Călăraşi cu scorul de 5-4 (3-3, 2-1 la loviturile de departajare). MVP-ul meciului a fost desemnat Marian Şotârcă (Dunărea Călaraşi).

În finala mică, CSM Politehnica Iaşi a trecut de campioana Bulgariei cu scorul de 4-2 (1-2), golurile moldovenilor fiind marcate de Radu Pisică, Narcis Cataramă, Liviu Ruxandari şi noul-venit Adrian Călugăreanu.

În semifinale, United Galaţi a învins Iaşiul cu 4-2, iar Dunărea Călăraşi a trecut după loviturile de departajare de Grand Pro Varna, scor 5-4 (2-2 la finalul timpului regulamentar).

Clasamentul final al competiţiei: 1. United Galaţi; 2. Dunărea Călăraşi; 3. CSM Poli Iaşi; 4. Grand Pro Varna (Bulgaria).