Informatica Timișoara va juca finala Ligii I la futsal după victoria, scor 4-1 (2-0), repurtată aseară, în meciul decisiv cu CS United Galați.
După 0-3 la Galați, săptămâna trecută, duelul dintre Informatica și United s-a mutat pe malurile Begăi, acolo unde Informatica a reușit să întoarcă soarta disputei cu United după victoria de luni (5-2) și cea de ieri.

Cu o echipă garnisită de internaționali români și străini, Informatica nu i-a dat vreo șansă adversarului în cele două jocuri din Banat, United Galați având totuși meritul accederii până în penultimul act al play-off-ului.

"Meci de totul sau nimic”

În această seară, de la ora 19:15, la Târgu Mureș, e programat cel de-al doilea meci al confruntării din cealaltă semifinală: City’US – Autobergamo Deva. După prima partidă, disputată la Deva, Autobergamo, echipă pregătită de Florin Ignat, conduce cu 1-0.

"Meciul de azi e unul de totul sau nimic. Suntem hotărâți să câștigăm diseară și să ducem confruntarea cu Deva în decisiv. Suntem pregătiți. Am rezolvat problemele pe care le-am avut la meciul de la Deva, când, chiar dacă am fost peste adversar, n-am reușit să învingem. Azi va fi alt meci. Sper să vină cât mai multă lume la joc și să ne susțină”, a declarat Marius Gherman, antrenorul-jucător al campioanei en-titre City’US Târgu Mureș.

Pentru a-și ține băieții conectați la miza jocului, Marius Gherman a programat un antrenament chiar în această dimineață, în ziua meciului! "Jucăm seara, așa că avem timp pentru o mișcare”, a explicat Gherman.

Delegația echipei Autobergamo Deva, deținătoarea Cupei României și a Supercupei, a sosit la Târgu Mureș încă de ieri și e pregătită să plece spre casă încă de azi, după cel de-al doilea joc împotriva campionilor. 

"Victoria de acasă (n.r. – 7-6 pentru Deva după executarea loviturilorde departajare) nu înseamnă nimic. Vrem să rezolvăm problema calificării în finala play-off-ului încă de azi, din al doilea meci, să plecăm liniștiți acasă! Suntem conștienți că dacă nu câștigăm diseară, mâine, în jocul decisiv va fi infernal”, a declarat Florin Ignat, tehnicianul echipei Autobergamo Deva.