Începută sâmbătă la Sfântu Gheorghe, cu meciul dintre Spicom și Muncitorul Reșița, etapa a X-a a Ligii I la futsal s-a încheiat aseară la Târgu Mureș cu o surpriză de proporții!

Campioana City’US Târgu Mureș, formație calificată în Elite Round-ul UEFA Futsal Cup, a fost învinsă pe teren propriu de Futsal Klub Odorheiu Secuiesc! Oaspeții s-au impus cu scorul de 9-5 (3-2) la capătul uneia dintre cele ai frumoase partide din actualul sezon!

În minutul 35 al meciului, City’US conducea cu 5-4 și nimic nu prevestea ce avea să se întâmple până la final. Oapeții au egalat și au trecut apoi la conducere pe tabela de marcaj, moment în care mureșenii au scos portarul. Futsal Klub Odorheiu Secuiesc s-a ținut însă tare și a taxat fiecare greșeală a campioanei.

„Trebuie să-i felicităm pe harghiteni pentru victorie”, au scris, sportiv, mureșenii pe site-ul lor oficial.

În urma acestui rezultat, Odorheiu Secuiesc a urcat pe locul trei în clasamentul Ligii I la futsal, în timp ce campioana City’US a ajuns pe locul șapte! Autobergamo Deva a învins la Iași, scor 4-3, și, profitând de înfrângerea echipei United Galați, 0-3 la Timișoara, a revenit pe prima poziție a clasamentului Ligii I.

Iată rezultatele etapei a X-a:
Spicom Sfântu Gheorghe – Muncitorul Reșița 7-2
Informatica Timișoara – CS United Galaţi 3-0
CFF Clujana Cluj – Dunărea 2005 Călărași 0-2
CSM Politehnica Iași – Autobergamo Deva 3-4
CS City’us Târgu Mureş – Futsal Klub Odorheiu Secuiesc 5-9
C.S. KSE Târgu Secuiesc a stat

Clasament:
1. Autobergamo 22p; 2. United Galați 22p; 3. Odorheiu Secuiesc 19p; 4. Dunărea Călărași 18p: 5. Informatica 16p; 6. Iași 11p; 7. City’US 11p; 8. Spicom 10p; 9. Muncitorul 7p; 10. Clujana 3p; 11. CS KSE Târgu Secuiesc 0p