Play-off-ul Ligii I la futsal a programat în acest week-end partidele din etapa a II-a a sferturilor de finală. Învingătoare în prima rundă, pe terenul adversarelor, favoritele United Galați, Autobergamo Deva și FK Odorheiu Secuiesc s-au impus fără probleme și s-au calificat în semifinale după doar două jocuri

A mai rămas doar o necunoscută: Informatica Timișoara sau Dunărea Călărășași. Meciul cu numărul doi dintre cele două echipe se joacă azi, pe Bega, de la ora 18.00. Favorită la calificarea în semifinalele play-off-ului, e, fără îndoială, Informatica, învingătoare în primul joc, la Călărași, cu 6-0.

Deva are cel mai bun lot. În mare formă.

Se știe deja prima semifinală! Aceasta va opune echipele FK Odorheiu Secuiesc, locul trei la finalul sezonului regular, și Autobergamo Deva, locul secund, primul meci (se joacă „două din trei”) urmând să se dispute la Odorhei. „Eu am spus în ultima vreme că Deva are cel mai bun lot, e echipa în cea mai bună formă. Deva e un adversar foarte dificil. Ne punem speranțe în primul joc, de acasă. Trebuie să-l câștigăm, în timp regulamentar, după prelungiri, la loviturile de departajare, nu mai contează”, a declarat, pentru www.frf.ro, Zoltan jakab, antrenorul echipei FK Odorheiu Secuiesc.

Rezultatele meciurilor din play-off:
CS United Galaţi – Spicom Sfântu Gheorghe 8-3
– în prima partidă: Spicom – United 3-7
S-a calificat United Galați
Autobergamo Deva – CSM Politehnica Iași 9-2
– în prima partidă: Politehnica – Autobergamo 0-5
S-a calificat Autobergamo
Futsal Klub Odorheiu Secuiesc – CS City’us Târgu Mureş 6-3
– în prima partidă: City’us – FK 1-3
S-a calificat Futsal Klub Odorheiu Secuiesc

24 aprilie, ora 18:00
Informatica Timișoara – Dunărea 2005 Călărași
– în prima partidă: Dunărea – Informatica 0-6

Programul semifinalelor:
FK Odorheiu Secuiesc – Autobergamo Deva
Informatica / Dunărea – United Galați

Duelurile din această fază a competiției se dispută după criteriul „cel mai bun din trei partide”, primul meci având loc la echipa ce a încheiat sezonul regular pe o poziție inferioară. Finala campionatului se va disputa, în premieră, după principiul „cel mai bun din cinci partide”. În cazul în care un meci se încheie la egalitate, urmează două reprize a câte cinci minute fiecare și, dacă egalitatea persistă, lovituri de departajare de la 6 metri.