Horațiu Zaiu, fostul președinte și finanțator al echipei de futsal Olimpic Simeria, s-a stins din viață, avea doar 47 de ani.

Olimpic Simeria a fost una dintre petele de culoare în peisajul futsalului românesc între 2007 și 2009, perioadă în care micuța grupare hunedoareană a evoluat pe prima scenă.

„Olimpic Simeria a însemnat practic Horațiu Zaiu, un om extraordinar, care a reușit să construiască o echipă capabilă să se bată în acea perioadă cu marile forțe din futsalul românesc. Victorie cu CIP Deva, în campionat, succes cu FK Odorheiu Secuiesc în sferturile de finală ale Cupei României sunt doar două dintre rezultatele notabile ale echipei Olimpic Simeria. Micuța sală în care disputam meciurile de pe teren propriu era mereu plină, iar după fiecare partidă, indiferent de rezultat, mergeam la șuetă. Era o atmosferă extraordinară. Cu toții am trăit momente unice la Simeria. Și toate acestea datorită lui Horațiu Zaiu, un mare iubitor de futsal, un mare fan al echipei naționale de fotbal a României”, au povestit Adrian Moț și George Tomescu, doi dintre jucătorii formației Olimpic Simeria, la care au mai evoluat în acea perioadă Tibi Măgurean, Cristian Matei.

Federația Română de Fotbal transmite condoleanțe familiei îndurerate!