Colțea Brașov a primit vizita campioanei României, Autobergamo Deva, Bukovina Vicov pe cea a vicecampioanei CS United Galați, în timp ce deținătoarea trofeului, Informatica Timișoara, a fost oaspetele echipei West Deva.

Favoritele s-au impus, dar divizionarele secunde au dat replici puternice

Liga a II-a va fi reprezentată în sferturile de finală ale Cupei României de cel puțin două formații (partida dintre AS Inter Gheorgheni, din Liga a II-a, și CS City’US Târgu Mureş, din Liga I, se va disputa joi, 22 februarie). Cele două sunt Clujana Cluj, liderul din Liga a II-a, care s-a calificat în dauna echipei Spicom Sfântu Gheorghe, și Fortius Buzău, care a trecut de Muncitorul Reșița.

Imperial WET Miercurea Ciuc, formația cea mai activă pe piața transferurilor în această iarnă, s-a calificat în faza următoare a competiției după victoria categorică reușită în deplasarea de la Călărași, acolo unde în campionat pierduse cu 3-5.

Marea surpriză a venit de la Iași, acolo unde CSM Politehnica a trecut de FK Odorheiu Secuiesc! Echipa lui Nelu Stancea, fără Alex Pricop, Radu Pisică şi Mario Şchiopu, a răpus trupa lui Jakab Zoltan cu 4-2. Au marcat pentru moldoveni Liviu Ruxandari, Toni şi Guţu – de două ori. Pentru FK au înscris Biro Attila – de două ori şi Szecsi Barna.

A fost o duminică perfectă pentru ieșeni. Echipa de fotbal Politehnica, pregătită de Flavius Stoican, a învins la Timișoara și e foarte aproape de o mare performanță, calificarea în play-off-ul Ligii I!

Iată rezultatele și țintarul următoarei faze a Cupei României:

Bukovina Vicov – CS United Galaţi 3-10

CSM Politehnica Iași – Futsal Klub Odorheiu Secuiesc 4-3

Dunarea 2005 Călărași – Imperial Wet Miercurea Ciuc 0-5

CFF Clujana Cluj – Spicom Sfântu Gheorghe 4-2

Fortius 2014 Buzău – Muncitorul Reșița 6-3

West Deva – Informatica Timișoara 1-10

Colţea 1920 Braşov – Autobergamo Deva 2-6

Partida AS Inter Gheorgheni – CS City’US Târgu Mureş se va disputa joi, 22 februarie

Următoarea etapă:

Autobergamo – Clujana

Imperial – United

Iași – Inter/City’US

Fortius – Informatica