Portughezul Paulo Ferreira Letra, care a debutat în acest an şi în naţionala de futsal a României, a îmbrăcat în această săptămână pentru prima oară tricoul noii sale echipe, Autobergamo Deva. Deocamdată, tricoul e unul de antrenament! Fostul jucător al campioanei City’us Târgu Mureş a declarat că a venit la Deva în "căutarea unei familii"!

Paulo Ferreira nu e singura noutate din lotul deţinătoarei Cupei României, Autobergamo întărindu-se serios pentru viitorul sezon, titlul fiind unul dintre obiectivele formaţiei din Deva.

Vlad Iancu, Ion Al-Ioani şi Nuno Alexandre Viera „Coco” se numără şi ei printre achiziţiile celor de la Autobergamo Deva.
Portughezul „Coco”, care luna viitoare va împlini 35 de ani, a evoluat în ultimele sezoane la Novaya Generatsia (Rusia) şi Real Rietti (Italia).

„Mai suntem în discuţii cu încă un jucător, sper să ajungem la o înţelegere şi cu asta am încheiat campania de achiziţii pentru viitorul sezon”, a spus Dorin Popa, finanţatorul echipei Autobergamo Deva, pentru www.mesagerulhunedorean.ro.

Autobergamo Deva s-a despărţit în această vară de câţiva jucători: Molina (a plecat la City’us), Manya (Futsal Klub Odorheiu Secuiesc), Narcis Cataramă (revenit la CSMS Iaşi), Adrian Moţ şi Cristian Macingo.

În zilele de 15 şi 16 august, Autobergamo Deva va organiza a doua ediţie a „Cupei Dacica”.

La sfârşitul acestei luni, Autobergamo se va duela cu City’us Târgu Mureş cu Supercupa României pe masă!