Cupa României la futsal programează astăzi primul meci din faza optimilor de finală. Prim-divizionarele Politehnica Iași și Muncitorul Reșița deschid balul, cele mai multe partide urmând a se disputa duminică.

Luni e programat duelul dintre Dunărea Călărași – Informatica Timișoara.

Cel mai interesant meci din „optimi” e însă, spun specialiștii, cel de la Miercurea Ciuc, dintre Imperial WET, liderul din liga secundă, și Futsal Klub Odorheiu Secuiesc, una dintre cele mai în formă echipe din futsalul românesc în acest moment.

Derby-ul Harghitei va fi transmis duminică, de la ora 15:00, pe pagina de Facebook Futsal Romania și pe canalul de YouTube Futsal Romania..

Ciucanii sunt hotărâți să dea lovitura și să meargă mai departe în Cupa României. „Am încredere în echipa mea. Nu există presiune, pentru că nu avem ce pierde. Sper ca sala să fie plină, mai ales că vin oameni și de la Odorheiu Secuiesc”, a spus Walter Gorbe, finanțatorul grupării din Miercurea Ciuc.

Un singur meci, Șoimii Șimand (L4) – City’US Târgu Mureș (L1), nu se joacă în aceste zile. Partida a fost programată pentru data de 15 februarie.

Iată programul:
Programul optimilor de finală:

4 februarie
ora 13.00
CSM Politehnica Iași (L1) – Muncitorul Reșița (L1)

5 februarie
ora 14.00
CFF Clujana Cluj (L1) – CS United Galați (L1)
Luceafărul Buzău (L2) – Autobergamo Deva (L1)

ora 15.30
Imperial WET Miercurea Ciuc (L2) – Futsal Klub Odorheiu Secuiesc (L1)

ora 17.00
Pro-Tineret Sighișoara (L2) – Bukovina Vicov (L2)

ora 18.30
Colțea 1920 Brașov – Spicom Sfântu Gheorghe (L1)

6 februarie
ora 18.00
Dunărea Călărași (L1) – Informatica Timișoara (L1)

15 februarie
Șoimii Șimand (L4) – City’US Târgu Mureș (L1)