România a pierdut finala cu Cehia, scor 3-6, dar adversarii tricolorilor la Vsetín au avut doar cuvinte de laudă la adresa echipei noastre.

„A fost un turneu foarte reușit. Prezența naționalei României în finala competiției de la Vsetín reprezintă un pas uriaș făcut de futsalul românesc. Lumea de aici a vorbit la superlativ despre echipa noastră, care a impresionat prin dăruire, prin organizare a jocului. Turneul din Cehia a fost totodată un test de maturitate pentru acești copii, trecut, firește, cu bine. Sunt mulțumit de ceea ce băieții au realizat aici în Cehia”, a declarat, pentru www.frf.ro, Endre Kacso, antrenorul naționalei U19 a României.

Iată rezultatele echipei României la turneul de la Vsetín:
GRUPA A
România – Slovacia 3-2
Au marcat pentru tricolori: Robert Crișan (2) și Andrei Ghiuță
România – Ungaria 3-3
Au înscris: Robert Crișan (2) și Daniel Duda

FINALA
Cehia – ROMÂNIA 6-3
Au marcat pentru echipa noastră: Darius Sebastian Nastai, Matei Boșneagă și Rancz Attila.

Iată lotul pregătit de Endre Kacso, secondat de Marius Pârciu, pentru turneul de la Vsetín:
Theodor Lungu-Badea (Informatica Timișoara), Cătălin Șerban (Protineret Sighișoara) – portari
Paul Ludușan (City’US Târgu Mureș), Robert Crișan, Matei Boșneagă (ambii de la CS United Galați), Alexandru Bădit, Vlăduț Dudău (Internazional Traian Vaslui), Rancz Attila (KSE Târgu Secuiesc), Daniel Cristea, Andrei Ghiuță (ambii de la Dunărea Călărași), Daniel Duda (Futsal Giorgione Castelfranco Veneto – Italia), Darius Sebastian Nastai (Informatica Timișoara).