După un an de „exil”, CFF Clujana Cluj revine în prima divizie. Cu 17 victorii, două egaluri și doar trei înfrângeri, Clujana s-a clasat pe primul loc și a promovat direct. În schimb, Luceafărul Buzău, locul doi la finalul sezonului în Liga 2, a fost nevoită să susțină o dublă de baraj cu formația City’US Târgu Mureș.

Luceafărul Buzău, pregătită de Georgian Marcu (antrenor-jucător), s-a impus în ambele manșe în fața fostei campioane a României, 13-2 la Buzău și 11-3 la Târgu Mureș, și va evolua din sezonul viitor în Liga I. „Ne bucură această promovare, mai ales când privim în urmă și realizăm cât de greu a fost, câtă muncă s-a depus. Deplasări grele, adversari puternici, pentru că, trebuie să recunoaștem asta, Liga a II-a a crescut foarte mult în ultima vreme”, a declarat, pentru www.frf.ro, Iulian Trăsnea, președintele clubului Luceafărul.

Echipa buzoiană a mai reușit promovarea acum trei ani, dar a preferat să continue în Liga a II-a. „Au am avut probleme finaciare. Nici acum nu stăm pe roze, dar sperăm să rezolvăm. Vom încerca să ne întărim până la startul noului sezon pentru a face față cu brio”, a mai spus Iulian Trăsnea.