Meciul de la Deva va reprezenta prima apariție în public a echipei Autobergamo după calificarea extraordinară în Elite Round-ul UEFA Futsal Cup, Liga Campionilor la futsal.

Autobergamo Deva și FK Odorheiu Secuiesc fac parte, alături de Informatica Timișoara, în grupul echipelor fără înfrângere în acest sezon. Mai mult, Autobergamo are maximum de puncte după cinci etape. Derbyul de la Deva va constitui și un duel interesant între cei mai experimentați tehnicieni din futsalul românesc în acest moment, Marcos Angulo – Autobergamo și Jakab Zoltan – FK Odorheiu Secuiesc.

„Va fi un meci foarte greu. FK Odorheiu Secuiesc e o echipă spectaculoasă, care marchează multe goluri, care iubește contraatacul. Repet, va fi foarte greu, dar sunt sigur că vom învinge. Entuziasmul după calificarea în Elite Round-ul Ligii Campionilor e unul temperat. Ne concentrăm pe ceea ce va urma, pentru că rund următoare avem un alt derby, cu Informatica Timișoara”, a declarat, pentru www.frf.ro, internaționalul Paulo Ferreira (foto, în alb), unul dintre cei mai buni oameni ai campioanei Autobergamo Deva.


Rezultate Liga I, Etapa a VI-a:

Muncitorul Reșița – Autobergamo Deva 1-11
Dunărea 2005 Călărași – Imperial Wet Miercurea Ciuc 5-3
Futsal Klub Odorheiu Secuiesc – Spicom Sfântu Gheorghe 9-3
Informatica Timișoara – City’Us Targu Mureș 10-0
CS United Galaţi – CSM Politehnica Iași 5-4

Joi, 19 octombrie, ora 18.00
Autobergamo Deva – FK Odorheiu Secuiesc

Liga a II-a: Colțea și Clujana au maximum de puncte

Liga a II-a la futsal a programat week-end-ul partidele etapei a IV-a. Colțea Brașov și Clujana Cluj au bifat noi victorii și au, după patru runde, punctaj maxim.

Iată rezultatele:
Ceahlăul Piatra-Neamț – Pro-Tineret Sighișoara 10-5
Fortius 2014 Buzău – AS Inter Gheorgheni 7-2
Dinamo Leonardo Oradea – Bukovina Vicov 3-8
Luceafărul Buzau – CFF Clujana Cluj 2-6
West Deva – Colțea 1920 Brașov 1-8
Kereszthegy Remetea – C.S. KSE Târgu Secuiesc 4-5