Liga a II-a la futsal a programat în acest week-end partidele din ultimele două etape ale sezonului regular. Ultimul turneu dinaintea play-off-ului și play-out-ului a fost găzduit de stațiunea buzoiană Sărata Monteoru.

Sâmbătă, în prima zi, liderul Imperial Wet Miercurea Ciuc și Colțea 1920 Brașov au oferit cel mai frumos meci al sezonului! Harghitenii s-au impus cu 6-3, la capătul unei partide de nivelul Ligii I.

Duminică, participantele la turneul de la Sărata Monteoru au avut surpriza să fie vizitate de Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, care a asistat la meciul Futsal Ceahlaul Piatra-Neamț – Bukovina Vicov, scor 7-2, după care a stat de vorbă cu reprezentanții tuturor echipelor din Liga a II-a.

În urma turneului de la Sărata Monteoru, Liga a II-a și-a definitivat ierarhia sezonului regular. Astfel, în play-off, vor lupta pentru promovarea în Liga I, echipele Imperial WET Mircurea Ciuc, United 2 Galați, Luceafărul și Fortius Buzău. Pentru ultimul bilet pentru play-off criteriul de departajare l-au constituit rezultatele directe, trei echipe încheind la egalitate sezonul regular: Fortius, Inter Gherogheni și Piatra-Neamț!

Play-off-ul și play-out-ul ligii secunde se va disputa la sfârșitul lunii mai.

Programul play-off:

Imperial – Fortius
United 2 – Luceafărul
*se joacă o singură manșă; învingătoarele vor promova în Liga I

Program play-out:

Inter Gheorghieni – Pro-Tineret Sighișoara
Futsal Ceahlăul – Colțea Brașov
*se joacă o singură manșă

Pentru formațiile Bukovina Vicov și Blue Angel Cristian Brasov, clasate la finalul sezonului pe ultimele două locuri (9, respectiv 10), campionatul s-a încheiat.

ADI DOBRE