Liga 2 la futsal a programat săptămâna trecută, la Gheorgheni, etapele a 15-a şi a 16-a, partide contând pentru sezonul regulat.

Din acest sezon au mai rămas de disputat două etape, programate pe 23 şi 24 aprilie la Buzău. După aceste runde, vor fi organizate luna viitoare meciurile din play-off (locurile 1-4) şi play-out (locurile 5-8).

Primele două echipe promovează în Liga 1, dar e posibil să promoveze şi locul 3, în cazul în care formaţia United 2 Galaţi se va situa pe unul din primele locuri la finalul play-off-ului.

Imperial Wet Miercurea Ciuc domină Liga 2, hargitenii având maximum de puncte, fiind calificată, alături de United 2 Galaţi, în play-off. Pentru ultimele două locuri luptă patru echipe: Inter Gheorgheni, Luceafărul Buzău, Colţea Braşov şi Fortius Buzău.

Colţea Braşov, echipă care a ajuns până în sferturile de finală ale Cupei României, nu a pierdut nici un joc în 2016, bifând cinci victorii şi o remiză, transferurile făcute de la prima divizionară KSE Târgu Secuiesc facându-şi simţit efectul.

Tot la Gheorgheni a avut loc al doilea curs de perfecţionare din 2016 pentru antrenorii de futsal din Liga 2, curs la care lector a fost Zoltan Jakab, directorul tehnic al naţionalelor de futsal ale României.

Jakab a prezentat cursul cu titlul "Tratarea fazelor fixe în futsal". Primul curs a avut loc la Miercurea Ciuc, unde Endre Kacso, antrenorul naţionalei de tineret a României a prezentat "Structura antrenamentelor pentru o perioadă de şapte zile la echipele de futsal".

CLASAMENTUL LIGII 2 LA FUTSAL

ADI DOBRE