Liga 1 la futsal programează sâmbătă, 7 martie, la Timișoara, primul meci din etapa a II-a a play-off-ului.

Protagoniste vor fi Informatica și Futsal Club Dunărea Călărași. Cele două formații s-au confruntat ultima oară în urmă cu o săptămână, tot la Timișoara, în sferturile de finală ale Cupei României. La capătul unui meci dramatic și spectaculos, Dunărea a reușit să se impună cu scorul de 5-3, după ce bănățeni conduceau cu 3-1!

În sezonul regular, Dunărea a câștigat ambele partide, 6-2 la Timișoara (etapa a 6-a) și 4-1 la Călărași (etapa a 13-a).

„Pentru noi, confruntarea de sâmbătă cu Dunărea e ca o finală pentru locul 3! Ne așteaptă un meci foarte greu, știm asta, dar cred că putem învinge. Echipa a jucat foarte bine în ultima confruntare cu Dunărea, partidă pierdută din pricina greșelilor de tot felul, a ghinionului. Nu mai contează! Privim cu optimism această confruntare”, a spus Florin Chirițescu, directorul sportiv al echipei Informatica Timișoara.

Delegația formației Dunărea Călărași se va deplasa la Timișoara în ziua meciului, cu avionul! „Dacă achiziționezi biletele din timp, e mai ieftin decât cu autocarul. Nu mai punem la socoteală oboseala”, a ținut să precizeze Marian Șotârcă, antrenorul-jucător al călărășenilor. Accidentat în partida de campionat cu CS United Galați, Marian Șotârcă speră să joace la Timișoara. „M-am accidentat după doar 20 de secunde de joc! Am călcat greșit… Mă mai doare, dar trebuie să mă bag la joc, mai ales că nu îl avem la dispoziție pe Yañez Galan, care e suspendat. Va fi un meci foarte dificil, așa cum au fost toate de până acum împotriva echipei Informatica. Meciul e, cu adevărat, o finală pentru locul 3. Spun asta pentru că Imperial WET și CS United Galați vor încheia aproape sigur pe primele două locuri”, a mai spus Marian Șotârcă.

Etapa a II-a a play-off-ului Ligii I la futsal programează marți derby-ul dintre CS United Galați și Imperial WET Miercurea Ciuc.

Liga I, play-off etapa a II-a:

sâmbătă, 7 martie, ora 16:00
Informatica Timișoara – Futsal Club Dunărea Călărași LIVE PRO X

marți, 10 martie, ora 17:30
CS United Galați – Imperial WET Miercurea Ciuc LIVE FUTSAL ROMANIA

Clasament: 1. Imperial WET 6p; 2. United 5p; 3. Dunărea 1p; 4. Informatica 0p