După ce au anunțat echipele invitate la eveniment, organizatorii au pus la punct și programul. Astfel, formația gazdă, Autobergamo Deva, va deschide competiția, alături de Maccabi Nahalat Itzhak, campioana Israelului. La turneu mai participă Imperial WET Miercurea Ciuc și MVFC Berettyóújfalu, vicecampioana Ungariei.

Organizatorii au anunțat că intrarea la Cupa Cetății va fi liberă. Spectatorii care vor fi prezenți la Sala Sporturilor din Deva pe durata turneului vor avea parte de multe suprize pregătite de gazde, inclusiv de o tombolă!

Iată programul Cupei Cetății ediția 2018 (meciurile se vor disputa la Sala Sporturilor din Deva):

Vineri, 10 august
Autobergamo Deva – Maccabi Nahalat Itzhak (ora 17:30)
MVFC Berettyóújfalu – Imperial WET Miercurea Ciuc (ora 19:00)

Sâmbătă, 11 august
Imperial WET Miercurea Ciuc – Maccabi Nahalat Itzhak (ora 17:30)
Autobvergamo Deva – MVFC Berettyóújfalu (ora 19:00)

Duminică, 12 august
Maccabi Nahalat Itzhak – MVFC Berettyóújfalu (ora 10:30)
Autobergamo Deva – Imperial WET Miercurea Ciuc (ora 12:00)

„Ne bucurăm că, iată, ducem mai departe această tradiție. Avem trei invitate de calibru, care joacă futsal de calitate. Tocmai de aceea sunt sigur că va fi un spectacol total. Îi așteptăm pe suporteri să vină la sală, să ne încurajeze și să asiste la spectacol. Vom fi gazde bune, dar nu și pe teren, pentru că vrem să câștigăm Cupa Cetății”, a spus Doru Popa, președintele echipei Autobergamo Deva.

Doru Popa s-a aflat în fruntea echipei sale și săptămâna trecută, atunci când toți jucătorii de la Autobergamo Deva au mers și au donat sânge! „Trebuie să întoarcem ceva comunității în interiorul căreia ne desfășurăm activitatea. Băieții au făcut până la urmă un gest normal. Toți sportivii, în principiu cei mai sănătoși oameni, ar trebui să doneze sânge”, a spus Popa.